كدخبر: 5039 تاريخ : 29 ژانویه 2025 - 13:03
جشنواره ای با طعم ماهی؛

دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در کبودراهنگ

دومین جشنواره طبخ غذا آبزیان و غذا‌هایی دریایی شهرستان کبودراهنگ در روستای سردارآباد برگزار شد.

دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در کبودراهنگ

به گزارش خبرگزاری صدای کورنگ ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت: در جهت ترویج و افزایش پخت غذای آبزیان، جهاد کشاورزی کلاس‌های اموزشی برگزار کرده است.

علی سرخوش افزود: در شهرستان کبودراهنگ ۳۱ واحد پرورش ماهی با ظرفیت پرورش بیش از ۴۵۰ تن ماهی سردابی و گرم آبی فعال است.

مدیر شیلات و آبزیان استان همدان هم گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم بوده که این رقم در استان ما حدود ۸ کیلوگرم است.

محمدکرم مرادی افزود: در استان همدان سالانه ۶۱۰۰ تن ماهی سرد آبی و ۸۰۰ تن ماهی گرم آبی پرورش داده می‌شود.

در این جشنواره ۲۰ نفر از بانوان روستا با غذا‌های آبزیان و سنتی شرکت کرده بودند که در پایان پس از داوری غذا‌های پخته شده از نفرات برتر تجلیل شد.

0 دیگاه

ارسال دیگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز علامتگذاری شده اند *

آخرین اخبار