كدخبر: 6217 تاريخ : 19 بهمن 1404 - 19:53

رونمایی از ماشین‌آلات جدید و افتتاح پروژه‌های عمرانی در لالجین با اعتباری بالغ بر ۷۸ میلیارد تومان

در مراسمی به مناسبت دهه فجر با حضور دکتر توسلی و دیگر مسئولین از ماشین‌آلات خریداری شده شهرداری و پروژه‌های عمرانی شهرلالجین رونمایی و بهره‌برداری شد.

رونمایی از ماشین‌آلات جدید و افتتاح پروژه‌های عمرانی در لالجین با اعتباری بالغ بر ۷۸ میلیارد تومان

 به گزارش خبرگزاری صدای کورنگ ، شهردار لالجین در این برنامه اظهار داشت: امروز شاهد رونمایی و بهره‌برداری از ماشین‌آلات جدید شهرداری و همچنین افتتاح نمادین پروژه‌های عمرانی هستیم که به زودی در اختیار شهروندان هنرمند شهر جهانی سفال قرار خواهد گرفت.

سید رضا موسوی به خرید ماشین سنگین پرس زباله به عنوان یکی از نیازهای ضروری شهر اشاره کرد و گفت: این دستگاه خارج از سهمیه شهرداری خریداری شده و با اقدام دکترتوسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس به نتیجه رسید.

موسوی با اشاره به پروژه‌های عمرانی انجام شده، تصریح کرد: در سال جاری علاوه بر خرید شش دستگاه ماشین‌آلات با اعتبار ۲۷ میلیارد تومان، آسفالت ریزی معابر شهری با ۲۲ میلیارد تومان اعتبار و در ۴۵ هزار متر مربع انجام شده است است.

وی گفت: زیرسازی معابر با ۴ میلیارد تومان اعتبار و جدول گذاری معابر با ۶ میلیارد تومان اعتبار صورت گرفته است.

وی از اختصاص سهمیه قیر به میزان بیش از ۷۰۰ تن برای شهرداری لالجین خبر داد و از پیگیری‌های فرماندار و نماینده مجلس در این زمینه قدردانی کرد.

شهردار لالجین اظهار داشت: در مجموع ۷۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان پروژه شهرداری لالجین به صورت همزمان افتتاح شد.

0 دیگاه

ارسال دیگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز علامتگذاری شده اند *

آخرین اخبار