حجتالاسلام احد آزادیخواه رئیس محترم مجمع نمایندگان استان همدان در گفتوگو با ایسنا، گفت: با توجه به جلساتی که در مجمع نمایندگان استان همدان با استاندار داشتیم به این نتیحه رسیدیم که طبق شواهد موجود حضور معلمان غیربومی کار غیرقانونی نبوده است.
وی تصریح کرد: تمام افرادی که در این طرح حضور داشتند افرادی بودند که از تاریخ ۲۷ مهرماه سال ۹۱ سابقه حقالتدریس در مدارس دولتی را داشتند و تعداد مشمولین ما در استان همدان به اندازهای نبود که نیاز استان را برآورده کند. این افراد نیروهای مازاد بودند که براساس ضوابط مدیریتی بین مابقی استانها پخش شدند.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه برخی ادعا دارند در این قضیه حق همدانیها خورده شده است، توضیح داد: هر فردی در همدان وجود دارد که سابقه تدریس آن در مدارس دولتی به قبل از تاریخ ۲۷ مهرماه سال ۹۱ بازمیگردد و در این طرح گنجانده شده میتواند به مجمع نمایندگان نامه بدهد تا ما قضیه را پیگیری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: طبق مکاتباتی که با وزارت آموزش و پرورش داشتیم از آنها خواستیم این نیروها را به استان خود بازگردانند و ما نیاز استان را از طرق دیگر مانند خرید خدمات آموزشی و اضافهکار معلمان جبران میکنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز وزارت آموزش و پرورش پاسخی به درخواست ما نداده است، تأکید کرد: انتظار داریم با درخواست ما موافقت کنند چراکه این درخواست مردم است.
آزادیخواه با بیان عدم دخالت استاندار لرستانی همدان برای حضور این معلمان در همدان مطرح کرد: طبق رصدی که انجام دادیم، استاندار هیچ دخالتی در این امر نداشته و این تصمیم به صورت کشوری گرفته شده است/ایسنا_همدان
سئوالات مدیرمسئول نشریه چشم انداز آینده و صدای کورنگ:
ضمن تشکر از جناب آزادیخواه بخاطر پیگیری موضوع اکنون چند سئوال مطرح است:
۱-,چطور استان لرستان توانسته ۵۰۰۰ کد استخدامی بگیره که ۲۰۰۰نفر بیشتراز نیازاستان بوده اما استان همدان نتوانسته به اندازه نیازش هم مجوز بگیرد؟
۲-آیا دراستان همدان افرادی که شرایط مشابه با سابقه حق التدریس در مدارس دولتی بودند وجودنداشته که بیان پستهای خالی درمدارس شهرستان را بگیرند؟
۳-به فرض اینکه استاندارمحترم نقشی در اعزام نیروهای استان دیکر نداشته اند آیا قابل پذیرش است که به عنوان استاندارهمدان درخصوص پذیرش آن هم هیچ مقاومتی نکرده اند و نیروها وارد مجموعه اموزشی شهرستان شده اند؟ آیا می توانستند درمقابل این تصمیم غلط وزارت آموزش وپرورش بایستندونپذیرند و نیروهای بومی را جذب کنندیانه؟
۳-ایشان فرموده اندهرکسی فکرمیکنه حقش تضییع شده به مجمع نمایندگان شکایت کنه؟!مجمع نمایندکان ادرسش کجاست چه جایگاه حقوقی دارد؟ آیا بهترنبود که نمایندگان محترم لیست معلمین حق التدریس را از اموزش وپرورش مطالبه کنند و بعد بررسی و ببینندآیا نیروهایی با شرایط مشابه درشهرستان وجود داردیانه؟
۴-آیا بهتر نیست اگر شهرستان نیاز به نیرو داردباید آگهی بدهد ابتدا ازبین حق التدریسی های موجود و بعد از سایرفارغ التحصیلان بومی تامین کند؟!
۵-اینکه وزارت اموزش وپروش به درخواست هشت نماینده استان توجه نکرده موجب تاسف است. اگر هشت نماینده از نه شهرستان نامه نوشته اند وبه تصمیم غلط وزارت آموزش وپرورش اعتراض کرده اند و توجهی نشده چگونه مردم امیدوارباشندکه با طرح موضوع و شکایت درفضای مجازی یا بنده حقیر یا مسئولان محترم بومی ؛درخواستشان مورد توجه قرارمی گیرد؟
از عدالت ناامیدتر شدیم. نماینده ای که قرار بود، صدای مردم باشد، بی قانونیهای وزیر کشور را توجیه میکند، شما فقط وضعیت افرادی که قبل سال ۹۱ بوده اند را مطرح میکنید، انگار فراموش کرده اید که نیروهای بعد ۹۱ ده سال از عمر جوانیشان را بدون کمترین درآمدی هزینه کرده اند. به استاد آزادی خواه اعلام کنید که بنده که سرکلاس تاریخ اسلامشون بوده ام از عدالت امام علی که گفته اند اینگونه نبوده.
سوال عجیبتر آن است که چرا لرستان ۲۰۰۰ کد استخدامی مازاد میگرد اما همدان نیروهای زحمتکشش را از عدالت و خدمت به منطقه خودشان ناامیدتر میکند.؟؟؟؟؟؟؟
کاش استاد آزادی خواه صدای مردم باشید؛ اندکی پای صحبت من و امسال من بنشینید. که چگونه داریم هر روز از عدالت اجتماعی ناامیدتر میشویم. (ان الله یامر بالعدل ) از شما نیز آقای توسلی خواهشمندم که صدا و پیام بنده را به استادم برسانید.